KoulutusOnline | Etusivu

Koulutus­Online – joustavin koulutus­kumppanisi

Koko henkilöstön asiantuntijuutta kehittävä oppimisympäristö verkossa.

Jokaiselle organisaatiosi oppijalle

KoulutusOnline ratkaisee henkilöstösi koulutustarpeet kätevästi. Löydät palvelusta noin 400 verkkokoulutusta, joilla voit rajattomasti päivittää ammattiosaamistasi 24/7. Voit poimia omaan työnkuvaasi sopivat ajankohtais- ja sertifikaattikoulutukset, hakea vinkkejä työhyvinvointiin, päivittää digitaitojasi ja laajentaa osaamistasi kiinnostuksesi mukaan.

KoulutusOnlinen hyödyt

Ostajalle / organisaatiolle
Oppijalle

Kiinteä vuosihinta: Kiinteällä vuosimaksulla koulutuskustannukset ovat helposti hallittavissa. Mitä useammalle tilaat KoulutusOnlinen, sitä edullisempi on käyttäjäkohtainen hinta. 

Käyttökoulutus: Saat alkuun kattavan perehdytyksen ja käytön aikana tukea, joten KoulutusOnlinella opiskelu sujuu varmasti kaikilta helposti. 

Raportointi: Voit seurata, miten aktiivisesti KoulutusOnlinea omassa organisaatiossasi käytetään. 

Joustavuus: Koulutukset ovat saatavilla 24/7, joten opiskelu on helppo sovittaa työpäivään. Koulutuksia voi palastella osiin tai nauttia suurempina kokonaisuuksina oman aikataulun mukaan.

Monipuolisuus: Markkinoiden laajinta verkkokoulutustarjontaa voit hyödyntää mm. uuden työntekijän perehdytykseen, tiimien yhdessä oppimiseen ja työelämätaitojen kehittämiseen. ​

Kohdistettava sisältö: Voit luoda tiimille tai yksittäiselle työntekijälle sopivan koulutuskokonaisuuden. 

Kätevää käytäntöä:  Verkkokoulutuksista saat paljon käytännön vinkkejä työsi tueksi. 

Luotettavaa tietoa: Saat ajankohtaista tietoa alansa kovimmilta asiantuntijoilta. 

Opi omaan tahtiin: Voit opiskella aikatauluusi sopivissa pätkissä – onpa se 5 minuuttia tai 2 tuntia kerrallaan.  

Jotain uutta, jotain tuttua: Voit tarkistaa mieltä askarruttavan asian tallenteelta useammankin kerran ja ilahtua jatkuvasti päivittyvästä kurssitarjonnasta. 

Oma koulutuskirjasto: Tallenna itsellesi mieleiset ja tarpeelliset koulutukset tai vaikka työkaverin suosittelemat koulutukset Oma koulutuskirjastoon.

Suosittele työkaverille: Jaa osaamisen iloa työkaverillesikin. KoulutusOnlinella on helppo opiskella myös yhdessä.

Käyttäjät kiittävät

4.2 / 5 tähteä

Jatkuvasti kasvava ja päivittyvä koulutustarjonta takaa, että saatavilla on aina ajankohtaisin tieto muun muassa lakimuutoksista. Käyttäjät kiittävät KoulutusOnlinen helppoutta ja sisällön monipuolisuutta, ja sen asiakkailta saama arvio on 4,3/5 (2021).

KoulutusOnlinen koulutuksilla koko organisaation osaaminen pysyy tehokkaasti ajan tasalla ja kustannukset hallinnassa. Verkko-opiskelut voi suunnitella joustavasti jokaisen tiimin tai työntekijän tarpeen mukaan ja sovittaa kätevästi töiden lomaan.

Asiakaskokemuksia

“Keudassa hyödynnetään KoulutusOnlinea osana opetusta. Verkkokoulutukset toimivat loistavana opintomateriaalina niin opiskelijoille kuin opettajillekin.”
Anna Mari Leinonen, rehtori, Keuda
“Kauppakamarin KoulutusOnline on täyttänyt kaikki odotuksemme. Jatkuvasti uudistuva ja monipuolinen koulutusvalikoima on käytössämme ajasta ja paikasta riippumatta”
Riikka Nurmi, IT Purchaser, Valmet Technologies Oy​
“Yllätyimme myönteisesti KoulutusOnlinen kurssitarjonnan monipuolisuudesta. Mielenkiintoisesta ja laajasta tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin.”
Johanna Holkeri-Kauppila, hallintojohtaja, Korkeasaari

Hinnat 2023

Organisaatio

Alla olevat hinnat ovat esimerkkejä kokonaiskäyttäjämäärän mukaisista organisaatiohinnoista. Laskemme mielellämme sinulle tai organisaatiollesi oman tarjouksen.
20 käyttäjää
alk. 608 € / kk
50 käyttäjää
alk. 775 € / kk
100 käyttäjää
alk. 991 € / kk
Hintoihin lisätään alv 24 %. Tilausjakso 12 kk.

1-10 käyttäjää

Hinta / käyttäjä
Jäsenetuhinta
590 €
Normaalihinta
790 €
Hintoihin lisätään alv 24 %. Tilausjakso 12kk.

Maksuton

Opi ja oivalla! Tutustu KoulutusOnlineen maksutta 2 viikkoa.

Myyntipalvelumme auttaa

Haluatko lisätietoja tai varata ajan myyjällemme? Ota yhteyttä myynti@chamber.fi

Tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella

Maksuttomat KoulutusOnline-aamut

Osallistu etänä maksuttomiin KoulutusOnline-aamuihin. Järjestämme vuodessa useita noin tunnin mittaisia tilaisuuksia, joissa kuulet ajankohtaisista asioista sekä lyhyesti KoulutusOnlinen tuoreita kuulumisia. Ilmoittaudu mukaan!

27.4.2023
Miten hyvin seuraat yrityksesi taloudellista tilaa?